oktober 2014

Glutenfri frokostgrøt

Vanligvis består min frokost av en variasjon over temaet egg, men en gang imellom syns jeg det kan være godt med litt graut. Ikke minst blir sønnen min veldig glad når han kan få grøt til frokost. ...

In love with my new deodorant

Bare MÅ tipse dere om denne fantastiske deodoranten! Jeg driver en helsekostbutikk her i Mandal, og etter å ha ventet lenge og vel har vi endelig fått inn denne deodoranten (den har vært utsolgt ho...

Bønnepasta med rå tomatsaus

Det er mandag, og den er kjøttfri... Noen ganger må man bare lage noe litt annet enn det man pleier, i alle fall må jeg det. Denne retten er resultatet av et par omstendigheter - nemlig en ny blend...

Hjemmelaget glutenfri müsli

Noen ganger får jeg skikkelig lyst på en bolle med müsli, men jeg syns generelt at de glutenfrie müsliene på markedet er kleine greier. Det er ofte fulle av sukker og inneholder lite vettug næring....

Spiret bokhvete

Vi bruker en del hel bokhvete, fortrinnsvis i müsli, men også i bakverk og i en skikkelig god epledessert som minner omdenne. Ved bløtlegging og spiring blir næringen i korn og frø mer tilgjengeli...

Peanøttkonfekt

Det er helg og tid for litt snop, eller hva sier dere?! Dette er mitt alternativ til snickers, ikke like søt, men jeg vil påstå like god. En hyggelig bonus er at den er fort gjort å smelle sammen. ...

Følg bloggen på Facebook!

Hallo i uken, jeg har helt glemt å nevne her at du kan følge bloggen på Facebook. Du finner den HER. Det tok bare ca. fire år med blogg før den fant veien til fjesboka....

Økologisk kjøtt fra Fritt & Vilt og bittelitt sjølvberging

Jeg er sånn halvkry av at vi har fått til litt sjølvberging dette året. Sjølfiska laks (ikke helt sjøl, men av mannen i huset) levert til lokalt røykeri, poteter og grønnkål fra hagen. Samt godt me...

Hokkaidosuppe

Her om dagen lot jeg meg inspirere av en kunde som hadde vært og handlet hokkaido. Hokkaido er en type gresskar som blir smøraktig fløyelsmyk når den kokes, og det er bare supergodt. Spis den gjern...
Une

Une

40, Mandal

En blogg til inspirasjon for deg som av ulike årsaker ikke spiser gluten og melkeprodukter. Hel, ren, ekte mat laget fra bunnen av. Her vil du også finne tips til en grønnere hverdag og annet som tilhører det naturlige univers :) Lenger ned på siden finner du link til bloggen på Facebook. E-post: unesmat@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits