september 2011
Sunne er de, men de smaker ganske såsyndig. Sviskene gir disse småkakene en saftig, søt ogdeilig smak.
2 dl svisker (bløtlagt i litt vann en halvtimes tid)
2 egg
1/2 dl agave
2 ss kakao
3-4 ...
For en stund siden fikk jeg et spørsmål av en venninne: "Føler du ikke at det blir veldig personlig?". Hun siktet til bloggingen. Jeg husker ikke helt hva jeg svarte, men jeg har i ettertid tenkt m...
En gang imellom tar jeg en vakt på IS-Akutten. Der hjelper vi små og store med akutte behov for iskrem, og behandlingen skjerlynraskt - slik:
I en blender dyttes:
2 frosne bananer
2-3 ss kakao...
Det er litt stille på bloggen om dagen, og det er en grunn til det. Jeg skal nemligha eksamen i november, og det er på tide å sette inn giret.
For et år sidenbegynte jeg nemlig på en utdannelse so...
Jeg innleder helgen med en skikkelig norsk høstsmoothie, attpåtil en antioksidantbombe. Nypene er som jeg skrev i forrige innlegg stappet med C-vitaminer (=antioksidanter), og en plomme inneholder ...
Dersom du bor langs kysten, kan du nå vandre strandlangs og høste av naturens supermatkammer. Nå er nemlig nypene modne!
Nypene er en ypperlig kilde til vitamin C, det sies at skallet av én nype...
Da jeg så denne, visste jeg at den måtte min beste venninne få - hun venter sitt første barnhvert øyeblikk.Boka er skrevet avRebecca Persson og heter "Baby - 100% naturlig uden tilsetning. Komplet ...
Et spørsmål jeg har fått flere ganger,erhva vi spiser som pålegg nårvi ikke spiser smør og ost. Og for å svare litt dumt, så spiser manalt annet enn smør og ost :-) Istedet for smør bruker viofte h...
I byen hvor jeg bor finnes det en restaurant/café som har de mest fantastiske kanelboller. Fantastisk gode altså. Og proppet med gluten, melk og sukker. Og man kan se dem gjennom vinduet når man gå...
Her om dagen var jeg på et foredrag om detox med dr. Heiko Santelmann (mest kjent som candida-ekspert). Foredrag er kanskje en sannhet med modifikasjoner, for det var like mye en produktpresentasjo...
Jeg lovet meg selv at det skulle være slutt på grønnkålbloggingen, men jeg må bare beklage - her kommer et innslag til! Dette var min frokost i morges, og jeg er mett fremdeles -tre og en halv time...