juni 2011

Det lukter..... hylleblomst!

Danskene har skjønt det, svenskene også - og vi er i ferd med å få det med oss vi også. At vi er omgitt av hvitt gull! Nei, nå skal jeg ikke være så pompøs.Men altså, vi har vært på hylleblomst-sa...

Mangoscampi

Denne sommerlette scampiretten er laget etter en gammel Viestad-oppskrift. Den har fulgt meg i mange år, og er en av mine sommerfavoritter. Den er nydelig både som forrettog som en lett rett med ri...

Kald kokosmocca

Kokosmelk kan brukes til så mangt, og ismocca med kokosmelk smaker fortreffelig i sommervarmen. Kakao og stevia med sjokoladesmak gjør at kokossmaken ikke blir for dominerende. Du ...

Rå bærkake med cashewkrem

Jeg fant ut at det var på tide å lage en sommerkake. På min nærbutikk er det nemlig norske jordbær å få nå, og de smaker jo bare fantastisk. Heia Jordbær-Norge! Og på frysen har jeg fremdeles hageb...

Rabarbra- og jordbærgrøt

Svigermor kom innom med noen stilker rabarbra, og da var valget opplagt. Det ble rabarbra- og jordbærgrøt til dessert. Den ble servert med nydelig soyakrem. Det er ikke oftejeg bruker soya...

Blogging i 100

Kjære lesere av denne bloggen. Dette er en liten feiring av at jeg nå er kommet til blogginnlegg nummer 100. Hurra for det! Bloggen ble "lansert" 8. januar og får stadig flere lesere. Noe...

Svartøyebønnekaker

Jeg ble fristet til å lagebønnekaker fra Supermat for barn sin blogg, og det er jeg glad for at jeg gjorde! Tror jeg har fått meg en ny vegetarfavoritt!Hun kaller dem dessuten Kaptein Sabeltann-kak...

Sjokolade med karamellfyll

Jeg syntes det var på tide med litt snop igjen, eller hva sier dere?! Når man kommer inn i vanen med å lage rå sjokolade, er detutrolig enkelt og greit. Jeg lager en porsjon og tenker med meg selv ...
hits