mai 2011

Banan med sitron

Det er ikke akkurat rocket science, jeg hadde bare ikke tenkt på det før. At Banan og Sitron kunne være et par. Men Banan føler seg faktisk ekstra frisk og spenstig sammen medSitron.I alle fall for...

Grove latmannsrundstykker

(uten gluten, melk,gjær og egg) Grove latmannsrundstykker passer godt på en ganske lat søndag. Som dere kanskje skjønner, jeg er i det litt tiltaksløse hjørnet, og da finkjemmes hjernen i håp om å...

Ganske enkelt sushi

Det er ikke så fryktelig mye å si om dette måltidet, annet enn at noe av det beste jeg kan få er sushi. Og siden det på disse trakter ikke er så fryktelig fancy sushi å få kjøpt, lager vi den like ...

Quinoa med blåbærsaus

Jeg har fremdeles blåbær på frysen fra i fjor, så jeg bestemte meg for å prøve noe nytt. Jeg laget en alternativ frokost(eller dessert, om du vil) med quinoa,nøtter,bananog blåbærsaus, men du kan g...

Krabberuller

Vi er nå kommet tilVÅRRULL - VOLUMEII her på bloggen. Denne gang med nydelig kongekrabbe, og hjemmelaget sur-søt-sterk saus. Jeg surret strimler/små biter av kål, gulrot, brokkoli, vårløk, ingef...

Elg i indisk solnedgang

Elgkarbonader med indisk touch -perfekt oppladning til nasjonaldagen. Det synes i alle både jeg og mine venner rundt bordet! Elgkarbonader til 4 personer: 500 g kjøttdeig av elg (Smedstuen - kj...

Te med gojibær

En kopp te med noko attåt.Grønn te smaker nydeligsammen med tørkede gojibær. Ha gjerne i litt kokosolje også, så får du i deg noen verdifulle fettsyrer med det samme. Gojibær har fått tiln...

Antz in my pants

Jeg måtte bare feire våren litt her på bloggen!Yyyyyyyr! Helgen skal jeg bruke til å begynne på prosjekt Hage. Tror jeg. Kanskje. Vi får se. Eller kanskje jeg heller skal legge meg under dette ny...

Cashewkuler med sitrus

Det nærmer seg helg, og jeg velger å være litt i forkant med snopet. Proaktiv, som det så fint heter ;-) Mitt heteste forslag denne uken er cashewkuler med sitrussmak, en helt nydelig kombinasjon. ...

Mexicanske knekkebrød

I dehydrator har man muligheten til å lage spennende brød/kjeks som er basert på grønnsaker. Disse er litt "mexican style" med masse smak, og danker lett ut brødskiva på lunsjbordet. Den...

Bokhvetemüsli

Jeg driver og tester ut vår relativt nye dehydrator for tida.Ikke alle eksperimentene har et likevellykket utfall, men vi er i ferd med åbli gode venner, maskinen og jeg.Artig er det i alle fall nå...

Vårens første fangst

Noe av det beste med våren er at man kan begynne å fiske igjen. Man kan jo fiske om vinteren også, men jeg liker ikke å fryse, så da handler jeg heller fisk på den lokale fiskebutikken. Menom våren...
hits