april 2013

Søndagsdessert med bær og eggedosis

Vi har fremdeles frosne bær fra i fjor på frysen, og det er skikkelig luksus! Slikt må jeg minne meg selv om når vi snart går inn i sommeren, det motiverer til å ta en liten "bærsjau" i sommer også...

Kyllinglever asian style

Dette er prosjekt lever til middag, del 2. Stekt ris med kyllinglever.Den ble til som en resterett, fordi vi hadde ferdigkokt ris i kjøleskapet, samt noe bacon til overs. Ogom jeg skal si det selv ...

Årets første ramsløk

I går var ganske enkelt en perfekt dag. Jeg hadde fri, og det var strålende sol og varmt. Sønnen min og jeg var flere timer i skogen (mens pappaen var på jobb) og hadde med niste og varm te med hon...

Kommentar fra PP, og oppturer og nedturer i livets skole

I mitt forrige blogginnlegg om gratis webinar om ADHD/ASD, fikk jeg en kritisk kommentar fra Pirkepetter. Det er ikke alle som vet hvem han er, så dette innlegget er mest for dem som vet hvem han e...

Gratis webinar om diettbehandling av ADHD/autisme (+ andre atferdsvansker)

Har du barn med adhd, autisme eller andre atferdsvansker? Da vil jeg på det varmeste anbefale dette to timers-webinaret om hva man selv kan gjøre for å forbedre disse tilstandene. Det er attpåtil g...

Fermentert ketchup

Jeg lot meg inspirere ketchupoppskriftene tilMarianne og Gryog fikk lyst til å prøve selv. For at ketchupen skal kunne oppbevares en stund, må den fermenteres. Det gir dessuten en sunn ketchup fylt...

Fra innmat er ut, til lever én gang i uka

Lever. Bare ordet får mange rynke på nesa.Hvordan er det med deg?Spiser du lever? Eller er det uaktuelt? Det er ingen tvil om at lever har et dårlig rykte. Mitt forhold til lever er omtrent slik:...

Kristiansand: Tradisjonsmat med Gry Hammer

Vil du lære mer om tradisjonsmat og tradisjonelle tilberedningsmetoder? Gry Hammer, kvinnen bak bloggen Fra jord til bord, holder kurs om tradisjonsmat i Kristiansand 8. og 9. juni. Info fra henne...

Baby gis bort! (Og slik brygger du kombucha...)

Er den ikke fin?! Det dreier seg om en kombucha-baby. Denne fine, rare bakterie-sopp-klumpen som lager nydelig probiotisk drikke. Jeg fikk min kombucha av Gry med bloggen Fra jord til bordog er nå ...
hits