mars 2013

Rå konfektkake til påske

Andre kan ha sine påskeegg med twist i fred for meg. Gi meg heller en kake. Etter å ha tittet litt i boka "Frie kaker" fikk jeg lyst til å eksperimentere litt. Resultatet ble denne nydelige rå konf...

Glutenfrie knekkebrød med tørkede aprikoser

Jeg er veldig glad i knekkebrød, det er en fin avveksling fra brødskiva. Disseblir ganske tynne og holder seg sprø lenge. Knekkebrødene er laget med surdeig, menkan fint lages uten også.Da erstatte...

Chai for to

Chai - kveldskos i flytende form. Just looove it! Denne chaien er laget uten te, dvs. at den er helt koffeinfri og passer derfor finfint som drikke om kvelden. Til to personer: 2,5 dl vann 10...

Kraftkokt ris

Ris kokt i kraft - enkelt, sunt og mettende. Og en utmerket måte å bruke kraft på. Kraftkokt ris er fantastisk godt som tilbehør til hvilken som helst kjøttrett. Og hør, hør - husk tilberednings...

Matauk - vi deler en kalv

Her ser dere bilder fra det lokale kjøttspleiselaget. Det ser kanskje litt brutalt ut med alt kjøttet, men skal man først ete kjøtt, blir det ikke så mye mer omtenksomt enn dette. Vi er noen stykk...

Sykt barn? La feberen gjøre jobben!

Er du blant dem som har møtt opp på legevakta med febersykt barn på armen og en bekymret rynke i panna? Og fått cirka dette standardsvaret fra legen: Gi ungen er paracet og se an situasjonen? Tro ...

Bruk din forbrukermakt mot Vita Hjertego'!

Gjesteblogg skrevet av Kim og Therese, matentusiaster og helsepersonell som går hardt ut mot Vita hjertego' for deres villedende markedsføring. Du har nå muligheten til å bruke din makt som forbruk...
Une

Une

40, Mandal

En blogg til inspirasjon for deg som av ulike årsaker ikke spiser gluten og melkeprodukter. Hel, ren, ekte mat laget fra bunnen av. Her vil du også finne tips til en grønnere hverdag og annet som tilhører det naturlige univers :) Lenger ned på siden finner du link til bloggen på Facebook. E-post: unesmat@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits