februar 2013

Mammut-tips: Frie kaker

Jeg fant denne fine boka på Mammut-salget: "Frie kaker" av Anne Spurkland. Den inneholder en rekke oppskrifter på kaker uten henholdsvis melk, mel, egg og sukker - i forskjellige kombinasjoner. Det...

Ingefærøl

Det var til slutt én som gjettet riktig.... det var nemlig ingefærøl som sto og godgjorde seg på det store glasset.Det ble bare helt nyyydelig og perlende på smak, og jeg bare gleder meg til varmer...

Koke kraft - hvorfor og hvordan?

Jeg er sammen med en kokk, ergo kraftkoking har lenge vært en del av våre matvaner. Men det var den kloke Viblanssom først gjorde meg oppmerksom på kraftens mange kvaliteter. Kraft er gull, og det ...

Digge dråper

Det syder, bobler, bruser, fråder.... Det er husbonden som er på ferde. Mr. Wild Fermentation, that's him. Men hva kan det være??

Fiskekaker med rogn

Siden det nå er sesong for rogn og torskelever, tenker jeg at det bare er å kjøre på. Rogn og lever inneholder blant annet D-vitamin, som er ekstra viktig å få i seg nå om vinteren. Denne oppskr...

Min lunsjkamerat Stanley

Ønsker du deg av og til varm lunsj? Har du ingen kantine? Da en løsningen en praktisk liten mattermos, med plass til lunsj for én. For meg er dette perfekt. Jeg er nemlig en restedigger. Gårsdagen...

Nye vaner

Denne bloggen ble skapt ut av pur inspirasjon, etter at jeg med egne øyne haddesett hvilken utrolig betydning maten har for helsa vår. I vårt tilfelle var detvår lillegutt som ble bilde på den tran...
hits