hits

februar 2013

Mammut-tips: Frie kaker

Jeg fant denne fine boka p Mammut-salget: "Frie kaker" av Anne Spurkland. Den inneholder en rekke oppskrifter p kaker uten henholdsvis melk, mel, egg og sukker - i forskjellige kombinasjoner. Det...

Ingefrl

Det var til slutt n som gjettet riktig.... det var nemlig ingefrl som sto og godgjorde seg p det store glasset.Det ble bare helt nyyydelig og perlende p smak, og jeg bare gleder meg til varmer...

Koke kraft - hvorfor og hvordan?

Jeg er sammen med en kokk, ergo kraftkoking har lenge vrt en del av vre matvaner. Men det var den kloke Viblanssom frst gjorde meg oppmerksom p kraftens mange kvaliteter. Kraft er gull, og det ...

Digge drper

Det syder, bobler, bruser, frder.... Det er husbonden som er p ferde. Mr. Wild Fermentation, that's him. Men hva kan det vre??

Fiskekaker med rogn

Siden det n er sesong for rogn og torskelever, tenker jeg at det bare er kjre p. Rogn og lever inneholder blant annet D-vitamin, som er ekstra viktig f i seg n om vinteren. Denne oppskr...

Min lunsjkamerat Stanley

nsker du deg av og til varm lunsj? Har du ingen kantine? Da en lsningen en praktisk liten mattermos, med plass til lunsj for n. For meg er dette perfekt. Jeg er nemlig en restedigger. Grsdagen...

Nye vaner

Denne bloggen ble skapt ut av pur inspirasjon, etter at jeg med egne yne haddesett hvilken utrolig betydning maten har for helsa vr. I vrt tilfelle var detvr lillegutt som ble bilde p den tran...