Kurs

Jeg holder kurs!

Hei alle dere fine folk som besøker bloggen! Jeg holder for tida litt kurs rundt omkring, både i FERMENTERING og i BAKING MED SURDEIG. Dersom du ønsker at jeg skal holde kurs for deg og noen venne...

Kurs i surdeigsbaking

Jeg holder kurs i surdeigsbaking mandag 8. juni. Kurset finner sted hjemme hos meg i Mandal. Mer info under bildet! LÆR Å LAGE SUNNE OG FORDØYELSESVENNLIGE BRØD MED SURDEIG! Tid & sted: 8. juni...

Kristiansand: Tradisjonsmat med Gry Hammer

Vil du lære mer om tradisjonsmat og tradisjonelle tilberedningsmetoder? Gry Hammer, kvinnen bak bloggen Fra jord til bord, holder kurs om tradisjonsmat i Kristiansand 8. og 9. juni. Info fra henne...

Dr. Darlings levende medisin

Etter to intense temadager om raw food og supermat i Kristiansand, føler jeg meg rimelig stappet med informasjon. Puha! Det er mye man kunne skrive om fra disse dagene, men jeg skal prøve å servere...

Meeting David Sandoval

Juhu, noen ganger er en inspirert amerikaner akkurat hvaman trenger! I forrige uke var jeg endelig på foredrag med supermat/rawfood/helse-guru David Sandoval og fikk høre hans betr...

Hjemme hos Sanabona

Forrige helg var jeg på kurs hos Sanabona, som erleverandør av økologiske varer innen kategorien rå mat/ supermat. Kurset fant sted hjemme på kjøkkenet til damen bak varemerket, Tove Holth...

Sanabona holder dehydratorkurs

... og dit skal jeg! Dehydrert mat lager man i en dehydrator eller en tørkemaskin, somer raw food-entusiastens beste venn. Ved å lage mat i en dehydrator beholder man næringsstoffene i maten på en...
hits