Glutenfri kokebok for begynnere

Et ganske s omfattende bokverk l p toppen av min postkasse fr helgen, spass stor var nemlig boka at den ikke fikk plass i postkassa. Jeg fikk nemlig tilsendt den nye kokeboka "UTEN GLUTEN".

Boka er p rundt 300 sider, fylt med fristende oppskrifter som er naturlig glutenfrie. Her fins det meste av hva hjertet eller magen mtte begjre, alt fra frokostretter- og bakverk til supper, salater, et omfattende kapittel med middager, kaker, desserter og tilbehr. 

Det hele er lekkert presentert, med fine bilder og oppskrifter som er oversiktlige og enkle  forst. 

Her dreier det seg om ekte mat, laget fra bunnen av, helt uten gluten og hvetestivelse. Det er brukt skikkelige rvarer og lite av melblandinger  la Semper o.l., som ofte er av drlig kvalitet. Jeg styrer stort sett unna disse nr jeg selv lager mat, og s vidt jeg kan se er det kun brukt slike melblandinger i n eller to oppskrifter i boka.

Dette er virkelig en bok jeg vil anbefale for glutenfrie begynnere, som synes det er utfordrende skulle tenke helt nytt. Her finnes oppskrifter til enhver anledning, og med denne boka kan man virkelig f en god start dersom man str rdvill ved begynnelsen av den glutenfrie vei.

Oppskriftene i boka er ikke ndvendigvis melkefrie, selv om mange ogs er dt.

Boka er skrevet av Anja Skjvestad, som er kokk og Birgit Kolboe, som er journalist med mat og vin som spesialfelt. Veiledende pris er kr. 449. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits