Søndagsproduksjon

Litt manisk søndagsproduksjon på kjøkkenet i dag. Man må smi mens jernet er varmt! Og i dag kom en etterlengtet arbeidslyst og skaperkraft dalende, etter at jeg en god stund har vært litt inne i tåkeheimen. Halleluja og amen, takk for det.

Her er noen smakebiter på hva som er i gjære, noen oppskrifter dukker nok opp i løpet av uka. 

Ovnsbakt kylling på gang. Kyllingen er økologisk, fra Stange, og den fant jeg i frysedisken på Rema.

Vegetargryte med røde linser.

Te med brennesle, sanket i hagen.

Glutenfrie surdeigsbrød.

Kraftsuppe med blomkål og søtpotet.

Vinskvett til kokken ;)

3 kommentarer

Bjørg Rygnestad

29.05.2016 kl.18:55

Nammm......hvorfor har ikke jeg brennenesler i hagen, foresten.....

N

05.08.2016 kl.23:36

Tinte du kyllingen før du stekte den ? Har en i fryseren og lurer på om den bør tinest først?

Une

06.08.2016 kl.19:35

N: Tiner den, ja :)

Skriv en ny kommentar

hits