Min melkefrie kakao

Verden er igjen blitt hvit, og det betyr tid for varme drikker. Vi liker vre mye ute, og da er kakao og te faste flgesvenner. Her er min helt melkefrie, men akk s gode kakao.



Til 2 gode venner:

2 kopper rismelk eller en blanding av rismelk og kokosmelk

1 liten ss rkakao

1/2 ss kokosolje eller klarnet smr

1 ts gelatinpulver, kologisk

en klype havsalt

evt. noen drper stevia eller en ts honning

Bde fett, og protein i form av gelatin m til for balansere det ste, syns jeg. Derfor er disse ingrediensene alltid med i min kakao. Jeg bruker for vrig ogs fett i kaffen, sammen med litt sjokoladestevia...mmmmm! Men det var et sidespor.

"Melk", kakao og gelatinpulver rres sammen. Kakaoen skal ikke koke, men varmes opp til rett under kokepunktet. Ha i kokosolje og bittelitt salt. Jeg bruker ikke stning i kakaoen, siden rismelk i seg selv er stt. Men man kan godt ste med litt stevia eller honning.

Nyt den fantastiske vinteren!

4 kommentarer

Iselin Rene

07.01.2016 kl.11:34

Det s fristende ut :)

Emma Olsen

07.01.2016 kl.11:53

Namm :D

Helsedama

07.01.2016 kl.17:26

Det s godt ut:) Varmer i kulden ute.

Elisabeth

07.01.2016 kl.20:09

Lurt ha gelatin i - det m jeg prve :)

Skriv en ny kommentar

hits