Stayere på badet

Ettersom jeg driver en helsekostbutikk, blir det til at jeg tester ut mye forskjellig, både innvortes og utvortes. 

Alt man smører på huden ender i blodbanen vår, og jeg er derfor opptatt av å bruke mest mulig naturlige produkter. Vi omgis av giftstoffer på alle kanter, så jeg tenker at man får navigere som best man kan i denne gale verden. 

Jeg har forsøkt masse forskjellig av hudpleie, alt fra smør (ja, du leste riktig) via kokosolje til mer kommersielle varianter. Hva som passer for den enkelte er individuelt, men på bildet under er noen "stayere" fra baderommet mitt. Produkter jeg kjøper igjen og igjen, fordi jeg simpelthen ikke kan være dem foruten.

Skin Food fra Weleda: 

Obligatorisk, denne er alltid i veska mi! Dette er en fet krem som brukes på hender, føtter, tørre hudområder, som kuldekrem om vinteren eller på såre barnekinn. Inneholder rosmarin, kamille og calendula, som virker beroligende på huden. Denne er også make up-artistens skjulte våpen! Brukes under foundation eller klappes inn på kinnben og øyelokk for å skape den perfekte glød.

Way of Living Eye Make Up Remover:

En naturlig og skånsom øyesminkefjerner som faktisk funker. No muss, no fuss.

Way of Living Sensitive Day Cream:

Etter å ha brukt Dermalogica (les: stappet med forskjellige typer parabener) hele mitt voksne liv, skulle jeg lete lenge før jeg fant noe jeg trivdes like godt med. Endelig kom jeg i mål, men denne dagkremen for sensitiv hud. Den inneholder bl.a. jojobaolje og kan også brukes som kuldekrem.

Way of Living serum:

Når man passerer 40 år, skjønner man helt plutselig nytten av serum. Et serum under kremen gir ekstra fukt og næring til huden.  Med et godt serum i bunn bruker man mindre krem, og krukken varer lengre. 

Dr. Hauschka Eye Balm: 

En deilig øyekrem fra Dr. Hauschka. Litt fet og skinnende, jeg liker fet og skinnende :)

Dr. Hauschka Body Oil:

En lett og fin kroppsolje, som jeg har skrevet eget innlegg om her. 

Schmidt's Deodorant:

En helt naturlig deodorant i kremform, som faktisk virker! Den fins i en rekke deilige dufter og beskytter både mot lukt og fukt (inneholder natron som tørrstoff). Dette er uten tvil den beste naturlige deodoranten jeg har prøvd, så den blir. Du kan lese mer om den her.

Til sist vil jeg nevne ren SESAMOLJE, selv om den ikke ble med på bildet Sesamolje bruker jeg på huden en gang i mellom, for å tilføre ekstra næring,  noe jeg har skrevet om her (husk at man må dusje etterpå, ellers ødelegger du klærne).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits