Klassiske risboller

Dette blir den siste kakeoppskriften denne desembermneden, klassiske risboller (cocosaboller). Disse er s enkle og raske f til, det kan vre kjekt n som julen nrmer seg med (litt for) raske skritt.



125 g extra virgin kokosolje

100 g sjokolade (70% kakaoinnhold)

1 egg

0,75 dl kokosblomstsukker

2 ss sterk kaffe

50 g puffet ris

Smelt kokosolje og sjokolade sammen p svak varme. Avkjl. Pisk eggedosis av egg og sukker. Rr inn blandingen av kokosolje og sjokolade samt kaffe. Ha i puffet ris og bland godt. Sett boller med skje p bakepapir. Avkjl og oppbevar kaldt fram til servering.

2 kommentarer

sofie hansen

19.12.2014 kl.11:49

ris boller er s godt! elsker dem

ta gjerne en titt innom min blogg!

Elisabeth

21.12.2014 kl.20:53

Slike lagde jeg i gr - de er bare en sikker vinner :)

Skriv en ny kommentar

hits