Klassiske risboller

Dette blir den siste kakeoppskriften denne desembermåneden, klassiske risboller (cocosaboller). Disse er så enkle og raske å få til, det kan være kjekt nå som julen nærmer seg med (litt for) raske skritt.



125 g extra virgin kokosolje

100 g sjokolade (70% kakaoinnhold)

1 egg

0,75 dl kokosblomstsukker

2 ss sterk kaffe

50 g puffet ris

Smelt kokosolje og sjokolade sammen på svak varme. Avkjøl. Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn blandingen av kokosolje og sjokolade samt kaffe. Ha i puffet ris og bland godt. Sett boller med skje på bakepapir. Avkjøl og oppbevar kaldt fram til servering.

2 kommentarer

sofie hansen

19.12.2014 kl.11:49

åå ris boller er så godt! elsker dem

ta gjerne en titt innom min blogg!

Elisabeth

21.12.2014 kl.20:53

Slike lagde jeg i går - de er bare en sikker vinner :)

Skriv en ny kommentar

hits