Fløyelsmyk hjemmelaget sjokolade

Det må være lov å kose seg litt i førjulstida også. Syntes denne konfekten passet fint på sjølveste 1. desember. Den er mild og myk og skulle dermed også kunne passe fint for de små. 



Lett som en plett:

150 g kakaosmør

100 kakaomasse

5 ss cashewnøttsmør

6 ss lønnesirup

1 ts vaniljepulver

et dryss havsalt

evt. noen dråper appelsinolje for å heve julefaktoren

Smelt kakaosmør og kakaomasse i vannbad. Ha i de øvrige ingrediensene og rør godt. Blandingen helles i konfektformer. Man kan eventuelt kle en brødform med bakepapir og helle alt i den, for deretter å skjære sjokoladen i passende biter når den er stivnet. Sjokoladen oppbevares kaldt fram til servering.

FØLG BLOGGEN PÅ FACEBOOK HER.

3 kommentarer

Nina

01.12.2014 kl.13:47

Nam :)

Iselin Renée

01.12.2014 kl.14:23

Det så godt ut :)

Christina

01.12.2014 kl.21:54

Nam Nam:-)

Skriv en ny kommentar

hits