Blåbærpudding

Har du - som jeg - er litt anstrengt forhold til fenomenet "pudding"? Jeg syntes det var på tide å børste støv av puddingen, så her er den i ny, revidert versjon. Frokost, mellommåltid, dessert - du bestemmer!

 

Nok til 2:

1,5 dl blåbær (frosne el. friske)

1 dl rismelk og 1 dl vann (evt. 2 dl vann)

4-5 ss knuste linfrø

1 ss agave

1 ss rosiner

Linfrøene kan du finmale i en kaffekvern eller du kan kjøpe dem ferdigmalte. Linfrøene virker som emulgator og tykner blandingen. Kjør deretter alt i en blender. La blandingen tykne i kjøleskap i 1 time eller mer.

Spis gjerne med müsli, nøtter, kakaonibs, tørket frukt, frø etc.

2 kommentarer

Hanne

10.10.2011 kl.21:26

Dette så godt ut! Tror jeg må teste det ut, har virkelig dilla på alt av puddinger!

Une

11.10.2011 kl.10:25

Hanne: Pudding ruler! :-)

Skriv en ny kommentar

hits