Restefest!

Dette er genial restemat. Rester av grøt blir til deilige lapper - perfekt som frokost, matpakkemat eller sammen med en god film. Jeg spiser dem f.eks. med deilig yaconsirup og bær til eller i matpakkevariant med hjemmelaget majones, spekeskinke og purre.



Nok til 2 1/2:

ca. 5 dl grøtrest (f.eks av "frokostgrøt med havre og quinoa", som du finner her på bloggen)

3 økologiske egg

1 toppet ts bakepulver

2-3 dl fullkornsrismel (melmengden kommer an på konsistensen på grøten - det skal bli en tykk røre)

ha gjerne i kanel, biter av tørkede aprikoser, rosiner, banan, pinjekjerner - bruk fantasien!

Rør alt sammen i en bolle. La røra svelle litt - ca. et kvarter. Stek fine lapper i kokosolje i en panne. Dette er den sunnere og kjekkere lillebroren til amerikansk pannekake ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Une

Une

40, Mandal

En blogg til inspirasjon for deg som av ulike årsaker ikke spiser gluten og melkeprodukter. Hel, ren, ekte mat laget fra bunnen av. Her vil du også finne tips til en grønnere hverdag og annet som tilhører det naturlige univers :) Lenger ned på siden finner du link til bloggen på Facebook. E-post: unesmat@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits