Restefest!

Dette er genial restemat. Rester av grøt blir til deilige lapper - perfekt som frokost, matpakkemat eller sammen med en god film. Jeg spiser dem f.eks. med deilig yaconsirup og bær til eller i matpakkevariant med hjemmelaget majones, spekeskinke og purre.



Nok til 2 1/2:

ca. 5 dl grøtrest (f.eks av "frokostgrøt med havre og quinoa", som du finner her på bloggen)

3 økologiske egg

1 toppet ts bakepulver

2-3 dl fullkornsrismel (melmengden kommer an på konsistensen på grøten - det skal bli en tykk røre)

ha gjerne i kanel, biter av tørkede aprikoser, rosiner, banan, pinjekjerner - bruk fantasien!

Rør alt sammen i en bolle. La røra svelle litt - ca. et kvarter. Stek fine lapper i kokosolje i en panne. Dette er den sunnere og kjekkere lillebroren til amerikansk pannekake ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits